Blog

Magic Hands Studio | Atelierul de creaţie

Posted on Mar 30, 2013

Cunoscând parte din echipa Magic Hands Studio, sau mai bine spus, având ocazia să mă număr printre cei cărora li se povestise despre ideea din spatele proiectului, intersul mi-a fost stârnit încă de pe atunci.
Chestia asta cu obiecte hand-made mi-a facut cu ochiul încă din primii ani de şcoală generală. Şi atunci, dacă tot am două mâini stăngi de o dexteritate demnă de o zmeură de aur, copilul din mine dornic de a se mâzgăli într-un mod creativ şi-a spus: de ce nu?
Astăzi sesiunea de HANDARBEIT s-a numit: pictură pe ipsos. Şi atât de mişto a fost încăt am plecat de acolo dorindu-mi mai mult şi cred ca nu sunt singurul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şi dacă tot e paşte, iepuraş de paşte să fie! :)

 

E Voila, Tadhammmm…. Minunăţii absolut unicate ;)

 

 

Ştiu cum am să-mi petrec trecerea la ora de vară :) )))))))

Am să fiu acolo şi peste doua săptămâni cănd atelierul de creaţie a Magic Hands Studio va lansa o nouă provocare.

Fiţi Creativi!

Cupa de Ski Cepros a Companiilor Sibiene | Competiţia

Posted on Feb 24, 2013

Vă lăsasem în aşteptare cu imagini şi impresii de la competiţia în sine. Nu ştiu cand a trecut deja o săptămână de la primul post. Mare parte din ea ştiu că mi-am dedicat-o “convalescenţei” post Cupei de Ski :) De ce? Păi… odată ce pregătirile au luat sfârşit am aflat cu stupoare ca pârtia pe care urma să se desfăşoare competiţia era taman în altă parte. Cei care ştiu cum arată Arena Platoş (acum ştiu şi eu) cunosc unde este “secretariatul” şi unde este pârtia “B1″. Toată distanţa respectivă am parcurs-o perpedes. Atunci am constatat că îmi lipsea ceva extrem de important: condiţia fizică. Oh, da…am resmţit lipsa ei în zilele imediat următoare.
Odată ajuns şi eu la pârtie şi imediat după ce pulsul a revenit şi el m-am apucat de treabă. Lume, aceeaşi lume frumoasă, ski-lifturi, ceaţa care se ridica cu fiecare minut ce trecea… Minunat, absolut minunat. Însă, mă aflam la puctul de sosire. Evident startul se dădea de la punctul de start care în cel mai frumos stil “Murphy-an” se afla exact la punctul opus. Toată acea pârtie am urcat-o şi coborât-o de vreo 2 ori. :) )
Ei…dar a trecut cu bine, a fost o experienţă pe care aştept cu nerăbdare să o repet.


Nu am să închei fără a vă aduce mulţumiri vouă, acelor oameni minunaţi!

Post your comments

[fbcomments]

Cupa Cepros de Ski a Companiilor Sibiene 16 feb. 2013 | Pregătri

Posted on Feb 17, 2013

…Şi am acceptat invitaţia de a fotografia prima ediţie a „Cupei de Ski a Companiilor Sibiene „ organizată de Asociaţia Discover România şi Asociaţia 2×2 România.

Echipat inclusiv cu branţuri termice am pornit spre Arena Platoş.

Primul impact in dimineaţa zilei de 16.02.2013 a fost ceaţa. Şi nu orice fel de ceaţă. Vizibiltate de +5m în faţa ta. Ah! Şi să nu uit sa adaug şi ninsoarea. Frumos nu? Aşa mi-am zis şi eu până să ajung la punctul de întâlnire.

Ceaţă, ninsoare şi… o mulţime de oameni absolut minunaţi.

Energie, bună dispoziţie, spiritul de echipă, neşteptarea de a intra în competiţie; toate astea m-au făcut să uit de ceaţă şi ninsoare.

 

Iar pregătirile au început.

 

 

Competiţia în sine, e însă o cu totul altă povestioară… pe care am sa o detaliez într-un alt articol.

Post your comments

[fbcomments]